Even voorstellen: Marcel Fokkink

Mijn naam is Marcel Fokkink, en per 1 april ben ik begonnen als juridisch medewerker bij de Auteursbond. Hiervoor ben ik een paar jaar actief geweest bij een rechtswinkel, waarbij ik onder meer de via de mail en het inloopspreekuur binnengekomen vragen beantwoordde en cliënten voorzag van juridisch advies. Vervolgens heb ik enkele jaren de vakken Auteursrecht en Merkenrecht gedoceerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, zowel door middel van het geven van college als door middel van scriptiebegeleiding.

Het mooie aan het mogen versterken van het juristenteam van de Auteursbond, is dat ik eerder opgedane kennis en ervaring met elkaar kan combineren. Zo ben ik momenteel betrokken bij het aanvullen en updaten van de artikelen van de kennisbank, en help ik bij het beantwoorden van de binnenkomende ledenvragen.

De vragen van educatieve auteurs komen straks bij mij terecht, dus ik zie ernaar uit om jullie zo goed mogelijk te adviseren en jullie juridische vragen te beantwoorden!

Met hartelijke groet,

Marcel Fokkink

Ga hier terug naar de homepage.

 

Wat zoek je?