Workshop ChatGPT en educatief werk op 27 juni – meld je aan!

Teksten schrijven en beoordelen, nieuwe onderwerpen onderzoeken of content structureren – ChatGPT heeft de potentie om jouw werk als (educatieve) auteur drastisch te veranderen. Maar welke uitdagingen zijn er rond veilig gebruik van ChatGPT? Hoe weet je of de gegenereerde tekst wel juist is? Sluipen er vooroordelen in? En hoe zit het eigenlijk met privacy?

Op 27 juni ontdek je de antwoorden op deze vragen, in de workshop ‘ChatGPT en educatief werk: hoezo?!’ Eerst bekijken we hoe ChatGPT eigenlijk werkt en wat de mogelijke effecten zijn op de maatschappij en de toekomst van (creatief) werk. En daarna gaan we gezamenlijk ‘live’ aan de slag met realistische voorbeelden. Zo krijg je een beeld van hoe je ChatGPT kunt toevoegen aan jouw gereedschapskist als educatieve auteur!

Nieuwsgierig? Meld je hier aan

Tijd: 27 juni 2023 van 14.00 tot 17.00 uur, inclusief borrel

Plaats: het van Deysselhuis, de Lairessestraat 125, 1075 HH Amsterdam

Voor wie: Educatieve Auteurs

Kosten: € 7,50 voor leden / € 27,50 voor niet-leden

Vooraankondiging artikel: ChatGPT en auteursrecht – hoe zit het?

Heb je niet de mogelijkheid om bij de workshop te zijn, of wil je meer weten over ChatGPT? In onze volgende editie ontdek je hoe het zit met ChatGPT en auteursrecht. Wie heeft eigenlijk het auteursrecht van een tekst gemaakt met AI? Zijn er regels over het gebruik daarvan? En hoe zit het met het auteursrecht van de bronnen die ChatGPT gebruikt? Je leest het de volgende keer in EduSchrift!

Wat zoek je?