Word lid en krijg de Onderhandelgids cadeau

De sectie Educatieve Auteurs van de Auteursbond heeft speciaal voor leden de Onderhandelgids laten schrijven. Deze superhandige gids is geschreven door Petra Vries, juriste en expert in succesvol duurzaam onderhandelen. Dat is onderhandelen met een goed resultaat voor jou én voor de ander. Met aandacht voor de relatie, zodat je in de toekomst nog vaker en met plezier zaken doet met elkaar. 

Wie lid wordt van de sectie Educatieve Auteurs ontvangt de digitale Onderhandelgids als exclusief welkomstgeschenk. Dus schrijvende docenten, onderwijsontwikkelaars, redacteuren en auteurs bij educatieve uitgeverijen en in het onderwijs opgelet: dit is nóg een steengoede reden om te kiezen voor een lidmaatschap. Want naast workshops, een stevig netwerk, vakinhoudelijke kennis en juridisch advies haal jij als lid met de Onderhandelgids een handig naslagwerk in huis. 

Petra Vries geeft regelmatig workshops voor de Auteursbond en ook voor onze sectie.

Reactie van een auteur: 

‘Ik onderhandel nu met genoegen. Ik zie het onderhandelen los van de persoon en ik ben de angst kwijt om te zeggen dat ik het anders zie. Ik sta er nu op een heel relaxte manier in. En het levert ook nog geld op!’ – Karin Janssen.

Nieuwsgierig geworden? Word direct lid en krijg de Onderhandelgids cadeau. Aspirant- en studentleden zijn ook van harte welkom om zich in te schrijven.

Schrijf je hier in. 

 

Wat zoek je?