Wegens succes herhaald! – Online workshop Succesvol duurzaam onderhandelen

Educatieve auteurs hebben regelmatig het gevoel dat zij als zzp’er automatisch in de zwakkere rol zitten ten opzichte van een grote uitgever. Dat maakt onderhandelen onaantrekkelijk, want je wilt toch die opdracht. Vraag is dus: hoe kun je zó onderhandelen dat de relatie goed blijft én zelfs versterkt wordt door het onderhandelproces?

 

Doel en inhoud

In deze training leert Petra Vries je om stevig te onderhandelen op de inhoud, zonder daarmee de relatie met de andere partij te schaden. De insteek is een onderhandeling zó aan te pakken dat je samen tot een win–win situatie kan komen. Geen getouwtrek of hakken in het zand, maar ook geen liters water bij de wijn.

 

Je oriënteert je op het onderhandelen op basis van de principes van de Harvard-methode. Deze methode is ontwikkeld om conflictsituaties op de best mogelijke manier op te lossen. De stappen van de methode helpen je in elke situatie waarin jouw belangen tegenover de belangen van de andere partij lijken te staan.

 

Meer informatie over de trainer: www.petravries.nl

 

Voor wie?

Voor iedereen die wil leren om stevig te onderhandelen op de inhoud, zonder daarbij de relatie te schaden. Ook heel nuttig voor mensen die moeilijk ‘nee’ kunnen zeggen.

 

Voorbereiding

Denk vooraf na over een concrete onderhandelingsituatie (bij voorkeur een toekomstige) waar je mee aan de slag wilt.

 

Datum en tijd

Woensdag 3 maart 2021. We starten om 15.00 uur en sluiten af om 16.30 uur. Je kunt 5 minuten van tevoren inloggen via Zoom. Als je bent ingelogd, wacht je in de virtuele wachtkamer totdat de host je toelaat tot de workshop.

 

Schrijf je uiterlijk 22 februari in.

 

Groepsgrootte

Maximaal 12 deelnemers

 

Kosten

€ 7,50 voor leden van de Auteursbond; € 25,- voor niet-leden.

Word je binnen een maand na dit online webinar lid? Dan krijg je € 25,- korting op je lidmaatschapskosten.

 

Voorafgaand aan de workshop ontvang je de link naar de beveiligde virtuele ontmoetingsplek (via Zoom).

 

Meld je hier aan!  

Ga hier terug naar de homepage.

 

 

 

Wat zoek je?