Reserveer in je agenda: online kennismaking Educatieve Auteurs

Ben jij in 2020 of 2021 lid geworden van de sectie Educatieve Auteurs van de Auteursbond en wil je het bestuur en de andere nieuwe leden graag ontmoeten? Doe dan mee aan onze ‘online kennismaking met Educatieve Auteurs’! 

Wanneer en waar

Op donderdag 13 januari 2022 organiseert de sectie Educatieve Auteurs voor nieuwe leden een online kennismaking met andere educatieve auteurs. Ontmoet bestuursleden en collega-auteurs en wissel ideeën en vragen uit. Heel relaxt, gewoon achter je beeldscherm, thuis of vanaf je (flex)werkplek. We ontmoeten elkaar via Zoom. We starten om 15.30 uur en eindigen om 17.00 uur. 

Voor wie

Bij de sectie Educatieve Auteurs zijn onderwijsontwikkelaars, auteurs en redacteuren bij educatieve uitgeverijen, schrijvende docenten en freelancemakers van lesmateriaal aangesloten. De een schrijft voor het primair of voortgezet onderwijs, de ander voor het beroeps-, wetenschappelijk of bijzonder onderwijs. Hoe verschillend de inhoud ook is, het werk van educatieve auteurs kent veel raakvlakken en vooral groot werkplezier. 

Als bestuur zijn we erg benieuwd naar wat speelt in de educatieve schrijf- en uitgeefwereld, ook horen we graag waarom je lid bent geworden van de Auteursbond en welke verwachtingen je had of hebt. Dat zijn dus in elk geval onze vragen aan jou, maar stel gerust ook jouw vragen aan ons!

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze online bijeenkomst.

Reserveer de datum 

Wil jij donderdag 13 januari 2022 het bestuur en de andere nieuwe leden van de sectie Educatieve Auteurs digitaal ontmoeten en ervaringen, ideeën en vragen uitwisselen? Houd deze dag en tijd dan vrij in je agenda. De aanmeldlink volgt t.z.t. op de website van de Auteursbond, houd die dus ook in de gaten!  

Ga hier terug naar de homepage

Wat zoek je?