Leestip: Blended learning in de praktijk. Modellen, strategieën, voorbeelden en andere handvatten.

Bij blended learning streef je naar een optimale leerervaring voor de student, zowel on- als offline. Daarbij is samenhang tussen leeruitkomsten, activiteiten en toetsing cruciaal. Maar er is niet 1 ‘juiste’ benadering.  De aanpak verschilt per docent en hangt af van de doelgroep en context. Blended learning kan de onderwijspraktijk veranderen, resulterend in activerend, authentiek, flexibel en studentgericht onderwijs.

De auteur roept de docent op om te experimenteren en uit te proberen. Elke docent kan zo de juiste ‘blend’ samenstellen voor zijn of haar eigen dagelijkse onderwijspraktijk. Het boek biedt veel praktische handvatten en is opgedeeld in vier praktische delen.

Over de auteur

Barend Last (1986) is schrijver, spreker & onderwijsadviseur. Zijn passie ligt in het inspireren van anderen, met een sterke focus op ontwikkeling en innovatie.

Last, Barend (december 2022). Blended learning in de praktijk: Modellen, strategiën, voorbeelden en andere handvatten. Boom Uitgevers Amsterdam. Paperback € 34,95. Ook verkrijgbaar als Bookshelf E-book.

Ga hier terug naar de homepage.

 

Wat zoek je?