Flexplek-tip!

Werk jij altijd het liefst in alle rust en stilte thuis op je zolderkamer? Heerlijk! Maar soms mis je misschien de reuring van een kantoor. Of ben je op zoek naar inspiratie. Of vind je het leuk om even te netwerken met een kop goede koffie. Een dagje flexwerken kan dan een uitkomst zijn. Daarom vind je in elke editie van EduSchrift een tip voor een leuke en inspirerende flexibele werkplek.

 

Ajuma Beach Office, Zandvoort

 

Een dagje aan zee doet veel mensen goed. De frisse wind, het geluid van de hongerige zeemeeuwen en rollende golven, in de verte een blaffende hond en het getingel van de snackbar op wielen. Een goed boek lezen, podcast luisteren of gewoon even niks. En dan de ogen sluiten en even wegdommelen. Het is alleen al ontspannend om erover te fantaseren.

 

Maar een dag werken aan zee kan natuurlijk ook. Wie graag vergadert met uitzicht op het strand, inspiratie haalt uit de geuren en kleuren van de zee en een dag ver weg van alle drukte wil werken, vindt bij Ajuma Beach Office in Zandvoort de ideale werkplek.

 

Dit ‘kantoor aan zee’ biedt ruimte voor 4 tot 60 personen (gedurende de coronamaatregelen wat minder dan 60 uiteraard) en beschikt over een eigen terras en veranda met zeezicht. De werk-/vergaderplek is af te huren per dag, per dagdeel en zelfs voor 2 uur. Er is snelle wifi, lekkere koffie en heerlijk Aziatisch eten.

 

In tien minuten loop je van treinstation Zandvoort naar de werkplek, of in vijf minuten vanaf de halte van buslijn 80 (Amsterdam-Zandvoort). De auto kan geparkeerd worden aan de boulevard.

En het mooiste nieuws: wanneer Ajuma Beach Office niet verhuurd is, kun je er gratis flexwerken. Wel even checken en reserveren van tevoren!

 

Ajuma

Boulevard Barnaart 24

2041 JA Zandvoort

www.ajuma.nl

Ken jij ook een leuke flexplek? Schrijf er een stukje over en geef dat aan ons door.

Ga hier terug naar de homepage.

Wat zoek je?