Flexplek tip!

Werk jij altijd het liefst in alle rust en stilte thuis op je zolderkamer? Heerlijk! Maar soms mis je misschien de reuring van een kantoor. Of ben je op zoek naar inspiratie. Of vind je het leuk om even te netwerken met een kop goede koffie. Een dagje flexwerken kan dan een uitkomst zijn. Daarom vind je in elke editie van EduSchrift een tip voor een leuke en inspirerende flexibele werkplek.

Seat2Meet

Al eens gehoord van Seats2Meet? Via dit platform kun je gratis flexwerkplekken – inclusief kosteloze en goede wifiverbinding – vinden én boeken, ook bij jou in de buurt. Het reserveren van een plekje is gemakkelijk. Je bezoekt de website, geeft aan in welke stad of regio je een werkplek zoekt en het systeem doet de rest. Een fijne plek gevonden? Deze boek je tot een of enkele uren van tevoren, zodat je verzekerd bent van een werkplek. Je ontvangt hiervan een bevestiging. En niet onbelangrijk: op de meeste locaties is koffie en thee gratis. 

Enkele pareltjes: Meet Berlage (Oudebrugsteeg Amsterdam), Utrecht Centraal (Moreelse Park 65) en De Koffiemolen Alkmaar (Ritsevoort 26). 

www.seats2meet.com

Ken jij ook een leuke flexplek? Laat het ons weten!

Ga hier terug naar de homepage.

 

Wat zoek je?