Educatief auteur? Vul onze enquête over werktevredenheid in!

Ben jij werkzaam als educatief auteur? Maak jij lesmateriaal of werk jij mee aan educatieve projecten? Vul dan de enquête werktevredenheid van de sectie Educatieve Auteurs van de Auteursbond in. Dit kan anoniem en kost je nog geen 5 minuten.

Doel

Het doel van de sectie Educatieve Auteurs is beter zicht te krijgen op de werkomstandigheden van en werktevredenheid onder educatieve auteurs in Nederland.

De Auteursbond wil de resultaten gebruiken voor het verder versterken van hun positie, bijvoorbeeld in onderhandelingen over het modelcontract met de uitgeverijen.

 

De sectie Educatieve Auteurs van de Auteursbond is benieuwd hoe het er na de coronacrisis met educatieve auteurs voorstaat. Werken zij nog steeds met veel plezier, zijn beloningen beter of slechter geworden en voelen zij zich (voldoende) gewaardeerd? Stuk voor stuk relevante vragen. We zijn dan ook benieuwd naar je antwoorden!

 

Resultaten

In het najaar zullen we je over de uitkomsten van de enquête informeren, onder andere via ons online magazine EduSchrift.

Vul de enquête in!

Doe mee! Je hebt tot 1 juli aanstaande de tijd om de enquête in te vullen.

We danken je bij voorbaat voor de genomen moeite!

De sectie Educatieve Auteurs van de Auteursbond

Ga hier terug naar de homepage.

 

Wat zoek je?