Doe opgave van je werk bij Lira!

Heb jij de mail van Stichting Lira ook ontvangen? Als auteur kun je in aanmerking komen voor een reprorechtvergoeding voor jouw werk. Om de hoogte van deze vergoeding te kunnen bepalen, vraagt auteursrechtenorganisatie Lira auteurs om opgave te doen van hun inkomsten uit freelance schrijfwerkzaamheden.

Het loont dus de moeite om je inbox te checken en zo snel mogelijk gehoor te geven aan de oproep van Lira. Je kunt opgave doen van de inkomsten die je in 2020 hebt ontvangen. Lira keert de reprorechtvergoeding 2020 in het laatste kwartaal van dit jaar (2021) uit. Als je nog geen opgave van jouw inkomsten in 2018 en/of 2019 hebt gedaan, dan kun je dit ook alsnog doen. 

In de mail van Lira vind je een directe link naar de portal waarin je opgave kunt doen. Geen mail ontvangen? Log dan in op de website van Lira onder jouw eigen account. 

Succes en laat het ons vooral weten als je moeilijkheden ondervindt bij je opgave of wanneer je überhaupt (nog) geen mail hebt ontvangen. We koppelen eventuele feedback graag terug aan Stichting Lira. 

 

Wat zoek je?