Coachingsvergoeding

Als je een professionele schrijf- of vertaalpraktijk hebt, kun je vergoeding krijgen voor een individueel coachingstraject. Je kunt gecoacht worden op vakinhoudelijke zaken of op ondernemerschap. Je kunt zelf een coach voordragen of een coach kiezen. Standaard coachingstarief is €50/u ex btw. Vergoeding is €40/u voor leden van de Auteursbond, €30/u voor niet-leden. Duur traject tot maximaal 8 uur. Je kunt voor maximaal twee trajecten vergoeding krijgen, mits ze inhoudelijk van elkaar verschillen.

Aanvragen: je kunt vanaf nu een vergoeding aanvragen voor individuele coaching. Vind je coach met hun specialisaties. Dit zijn coaches die zich hebben aangemeld en bereid zijn om voor het standaardtarief van €50,- per uur (excl. btw) te werken. Hiervan krijg je als lid €40,- per uur retour door een subsidie van o.a. het Nederlands Filmfonds en het Nederlands Letterenfonds. Ook niet-leden kunnen een vergoeding krijgen (€30,- per uur). Voel je vrij om dit bericht te delen.

Aanbieden: als je een potentiële coach bent met relevante ervaring, kun je een mail sturen naar de Auteursbond met je gegevens, cv en mini-cv (liefst met pasfoto). Wij zullen jouw mini-cv dan na overleg op de online lijst plaatsen. bureau@auteursbond.nl.

Procedure: als aanvrager kun je een coach uit boven genoemde lijst contacteren of zelf een coach benaderen en bij de Auteursbond voordragen. Naast gegevens van jezelf en je beoogde coach vragen we om een korte motivatie en een beschrijving van je vraagstelling.

Wat zoek je?