Aankondiging: Webinar Royalty of afkoop?

21 januari: Webinar Royalty of afkoop?

 

Hoe wil jij betaald worden voor je educatieve werk? Kies je voor royalty of afkoop?

Om die keuze weloverwogen te kunnen maken, moet je weten wat de keuzes inhouden, wat de juridische consequenties zijn en moet je de voors en tegens voor jouw situatie kunnen afwegen. Neem daarom deel aan ons webinar Royalty of afkoop? op donderdag 21 januari 2021.

 

Doel en inhoud

Marcel Fokkink, jurist van de Auteursbond, en Ruud Alers, educatief auteur en bestuurslid van de sectie Educatieve Auteurs, nemen je in dit webinar mee in de voors en tegens van royalty en afkoop. Zo kun je weloverwogen keuze maken tussen royalty en afkoop. En kom je goed beslagen ten ijs bij de onderhandeling met je opdrachtgevers.

 

Vragen die in het webinar worden beantwoord, zijn: Wat zijn de juridische verschillen tussen royalty en afkoop? Wat zijn de consequenties van een keuze voor het een of het ander? Waar moet je in de praktijk op letten? Aan de hand van een casus wordt de theoretische kennis praktisch toegepast. We eindigen met een aantal tips en trics.

 

Voor wie?

Voor iedere educatief auteur of eindredacteur die te maken heeft met honorering in de vorm van royalty of afkoop.

 

Voorbereiding

Je hoeft je niet op dit webinar voor te bereiden. Heb je nu al een vraag over royalty of afkoop, dan kun je die van te voren insturen. We proberen deze vraag tijdens het webinar te beantwoorden. Anders krijg je achteraf antwoord.

 

Datum en tijd

Donderdag 21 januari 2021. We starten om 15.00 uur en sluiten af om 16.30 uur. Je kunt 5 minuten van tevoren inloggen via Zoom. Als je bent ingelogd, wacht je in de virtuele wachtkamer totdat de host je toelaat tot het webinar.

 

Schrijf je uiterlijk 15 januari in via deze link.

 

Groepsgrootte

Maximaal 20 deelnemers

 

Kosten

Gratis voor leden van de Auteursbond; € 25,- voor niet-leden.

Word je binnen een maand na dit online webinar lid? Dan krijg je € 25,– korting op je lidmaatschapskosten.

 

Ga hier terug naar de homepage.

 

Wat zoek je?