9 november: de Dag van de Educatieve Auteur

Dit jaar vindt alweer de derde editie plaats van de Dag van de Educatieve Auteur. Op 9 november ben je weer welkom in De Observant in Amersfoort. De vorige twee edities waren een groot succes!

De Dag van de Educatieve Auteur is bedoeld voor ontwikkelaars van educatief materiaal. Auteurs, docenten die hun eigen lesmateriaal maken, redacteuren, contentmanagers, projectleiders, uitgevers, jullie zijn allemaal welkom om je op de hoogte te laten brengen van allerlei nieuwe ontwikkelingen, om je vakbekwaamheid verder te ontwikkelen en niet in de laatste plaats om je collega’s te ontmoeten. De dag zal geopend worden door een inspirerende en bekende spreker uit onderwijsland.

Daarna kun je kiezen uit diverse workshops en presentaties. Bijvoorbeeld heel praktisch over het maken en toepassen van infographics in educatief materiaal, over het verrijken van lessen met digitaal materiaal of over arbeidsrechtelijke kwesties: analyseer het GEU-modelcontract en leer hoe je dit contract kunt finetunen. Of krijg antwoord op de vraag: hoe krijg ik inzicht in wat er met mijn kopij gebeurt na inlevering?

Hoogtepunt van de dag is de uitreiking van de Educatieve Parel. Auteurs tonen hun vakbekwaamheid en laten zien dat educatief schrijven een prachtig vak is. 

Wat zoek je?