15 april 2021: Vragenuurtje-special Reprorecht

Het zal je niet ontgaan zijn: de reprorechtvergoedingen van educatieve auteurs lopen met ingang van 2020 rechtstreeks via Lira. Dat maakt dat er bij velen van jullie vragen leven, zoals: Wat is nou eigenlijk reprorecht?  Waarom heb ik daar recht op? Waarover kan ik wel/geen reprorechtvergoeding krijgen? Wat is de reden van deze transitie?

 

Vragen die we graag (laten) beantwoorden! Daarom organiseert de sectie Educatieve Auteurs van de Auteursbond op donderdag 15 april van 15.00 tot 16.45 uur een online vragenuurtje.

 

Belangrijk: tijdens deze online bijeenkomst kun je alléén vragen stellen die gaan over reprorecht.

 

Marcel Fokkink (jurist bij de Auteursbond), Hans van den Hout (manager relatiebeheer Stichting Reprorecht) en Vera van Buitenen (adjunct-directeur Stichting Lira) zitten klaar om jullie vragen te beantwoorden. Na afloop is er de mogelijkheid om vrijblijvend 15 minuten met elkaar na te praten.

 

Voor wie?

Educatieve auteurs: leden en niet-leden Auteursbond

 

Voorbereiding

Laat bij aanmelding weten welke vraag je hebt. Alleen dan is er de zekerheid dat je vraag zal worden beantwoord.

 

Datum en tijd

15 april 2021. We starten om 15.00 uur. Je kunt 5 minuten van tevoren inloggen in de Zoommeeting. Dan wacht je eerst in de virtuele wachtkamer totdat de host je toelaat.

 

Kosten

Gratis voor leden en niet-leden.

 

Deelnemen?

Schrijf je in via deze link. Voorafgaand aan de workshop ontvang je de link naar de beveiligde virtuele ontmoetingsplek (via Zoom).

 

Graag tot 15 april, 15.00 uur!

 

Sectie Educatieve Auteurs

De Auteursbond

 

Ga hier terug naar de homepage.

 

Wat zoek je?