Online kennismaking Educatieve Auteurs

Wil je als nieuw lid van de sectie Educatieve Auteurs van de Auteursbond het bestuur en de andere nieuwe leden graag ontmoeten? Doe dan mee aan onze online ‘Kennismaking met Educatieve Auteurs’!

Wanneer en waar

Op woensdag 18 januari 2023 organiseert de sectie Educatieve Auteurs voor nieuwe leden een online kennismaking met andere educatieve auteurs. Ontmoet bestuursleden en collega-auteurs en wissel ideeën en vragen uit. Heel relaxt, gewoon achter je beeldscherm, thuis of vanaf je (flex)werkplek. We ontmoeten elkaar via Zoom.

We starten om 15.30 uur en eindigen om 17.00 uur.

Voor wie

Bij de sectie Educatieve Auteurs zijn onderwijsontwikkelaars, auteurs en redacteuren bij educatieve uitgeverijen, schrijvende docenten en freelancemakers van lesmateriaal aangesloten. De een schrijft voor het primair of voortgezet onderwijs, de ander voor het beroeps-, wetenschappelijk of bijzonder onderwijs. Hoe verschillend de inhoud ook is; het werk van educatieve auteurs kent veel raakvlakken en vooral groot werkplezier.

Als bestuur zijn we erg benieuwd naar wat er speelt in de educatieve schrijf- en uitgeefwereld, ook horen we graag waarom je lid bent geworden van de Auteursbond en welke verwachtingen je had of hebt. Dat zijn dus in ieder geval onze vragen aan jou, maar stel gerust ook jouw vragen aan ons!

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze Zoom-meeting.

Aanmelden

Wil je meedoen? Houd deze dag en tijd dan vrij in je agenda. Via een nieuwsbericht kun je je t.z.t aanmelden voor deze bijeenkomst. Of houd de agenda van de sectie Educatieve auteurs in de gaten en meld je op die manier aan.

Met vriendelijke groet,

het bestuur van de sectie Educatieve Auteurs

Ga hier terug naar de homepage.

 

Wat zoek je?