21 Jul 2020

 

schrijvershub

 

Door Marit van der Veer

 

Flexplek-tip!

Werk jij altijd het liefst in alle rust en stilte thuis op je zolderkamer? Heerlijk! Maar soms mis je misschien de reuring van een kantoor. Of ben je op zoek naar inspiratie. Of vind je het leuk om even te netwerken met een kop goede koffie. Een dagje flexwerken kan dan een uitkomst zijn. Daarom vind je in elke editie van EduSchrift een tip voor een leuke en inspirerende flexibele werkplek.
 
Schuur op de Hei, Vierhouten
 
Wat een bijzondere flexwerk- en vergaderplek is Schuur op de Hei! In Vierhouten op de Veluwe, aan de rand van de Hei, vind je deze locatie.
 
Schuur op de Hei is een prachtig verbouwd tuinhuis, geschikt voor vergaderingen met kleine groepen, flexwerken, coachsessies, trainingen en schrijfdagen. Er is goede WiFi en onbeperkt koffie en thee. Voor vergaderingen zijn er volop vergaderbenodigdheden (zoals flipovers, stiften en geeltjes). Schuur op de Hei biedt verschillende lunchmogelijkheden (met producten uit de streek of uit eigen tuin) aan. Heel leuk is de knapzak-lunch: met een knapzak vol lekker de hei op, voor een heerlijke ontspannende wandeling.
 
Als je behoefte hebt aan wat frisse buitenlucht, kun je lekker buiten zitten op één van de drie terrassen. Maar veel fijner is natuurlijk een wandeling over de uitgestrekte hei, pal voor de deur!
 
En wil je twee dagen in alle rust op de Veluwe werken of schrijven? Dan kun je boven in de Schuur overnachten, in een comfortabel ingerichte slaapkamer met eigen douche/toilet. Werken en (een beetje) vakantievieren in één dus!
 
Schuur op de Hei is bereikbaar per bus (vanaf station Amersfoort of Nunspeet) en auto. Of je combineert je werkdag met een heerlijke fietstocht over de Veluwe en komt lekker sportief op de fiets!
 
Extra fijn: Schuur op de Hei is volledig corona-proof ingericht en werkt volgens de richtlijnen van het RIVM.
 
Schuur op de Hei
’t Frusselt 99, Vierhouten
www.schuuropdehei.nl

Ken jij ook een leuke flexplek? Schrijf er een stukje over en geef dat aan ons door.

Ga hier terug naar de homepage.