21 Jul 2020

 

actueel

 

Door de redactie

 

Aankondiging: workshop Succesvol duurzaam onderhandelen

Educatieve auteurs hebben regelmatig het gevoel dat zij als zzp’er automatisch in de zwakkere rol zitten ten opzichte van een grote uitgeverij. Dat maakt onderhandelen onaantrekkelijk, want je wilt toch die opdracht. Vraag is dus: hoe kun je zó onderhandelen dat de relatie goed blijft én zelfs versterkt wordt door het onderhandelingsproces?
 
Op woensdag 23 september 2020 organiseren we de volgende online activiteit: een workshop ‘Succesvol duurzaam onderhandelen’.
 
Doel en inhoud
In deze training leert Petra Vries (www.petravries.nl) je om stevig te onderhandelen op de inhoud, zonder daarmee de relatie met de andere partij te schaden. De insteek is een onderhandeling zó aan te pakken dat je samen tot een win-win-situatie kan komen. Geen getouwtrek of hakken in het zand, maar ook geen liters water bij de wijn.
 
Je oriënteert je op het onderhandelen op basis van de principes van de Harvard-methode. Deze methode is ontwikkeld om conflictsituaties op de best mogelijke manier op te lossen. De stappen van de methode helpen je in elke situatie waarin jouw belangen tegenover de belangen van de andere partij lijken te staan.
 
Voor wie?
Voor iedereen die wil leren om stevig te onderhandelen op de inhoud, zonder daarbij de relatie te schaden. Ook heel nuttig voor mensen die moeilijk ‘nee’ kunnen zeggen.
 
Kosten
€ 7,50 voor leden van de Auteursbond; € 25,- voor niet-leden.
 
Datum
woensdag 23 september 2020
 
Tijd
15.00 uur – 16.30 uur, met aanvullend gelegenheid tot informeel napraten
 
Locatie
Online, via Zoom
 
Aanmelden kan binnenkort!

Ga hier terug naar de homepage.