11 Feb 2021

 

actueel

Volgende activiteiten Educatieve Auteurs

 

Door de redactie

 

 

De komende tijd zijn er interessante conferenties, studiedagen en workshops. Ook de Auteursbond biedt diverse activiteiten aan. We lichten er een aantal uit:

Online Workshop Publicatievoorwaarden voor educatieve auteurs 

Woensdag 9 maart verzorgt de sectie Educatieve Auteurs de workshop Publicatievoorwaarden voor educatieve auteurs. Onderwerpen tijdens de workshop: publicatievoorwaarden en contracten, en kernbegrippen zoals overdracht en licentieverlening. Ook krijg je uitleg over wat er minstens op papier geregeld moet worden en (hoe je kunt onderhandelen over) het honorarium. Je hebt alle ruimte om je vragen in te brengen.

De workshop wordt begeleid door Auteursbond-jurist Marcel Fokkink en Irene Campfens, educatief auteur/bestuurslid van de sectie Educatieve Auteurs.

Datum: woensdag 9 maart
Tijd: 14.00 tot 16.00 uur
Locatie: online, via Zoom
Kosten: Leden gratis, niet-leden: €40*
*Als je binnen een week alsnog lid wordt, krijg je het verschil terug.
 
Voor meer informatie en aanmelden: klik hier.

Vooraankondiging Online Workshop Storytelling (herhaling)

Wegens eerder succes zet de sectie Educatieve Auteurs de online workshop Storytelling in april/mei 2022 nog een keer op de agenda. In deze workshop ga je op een doelgerichte en sprankelende manier aan de slag met het ontwerpen van verhalen met impact. Je leert hoe je een emotionele connectie maakt met de lezer en hoe je karakters beeldend kunt neerzetten. Daarnaast ga je aan de slag met framing en verschillende narratieve technieken. Na afloop van de workshop weet je hoe je een emotionele connectie met de lezer maakt en ben je op de hoogte van de pijlers van een goed verhaal.
 
De workshop wordt gegeven door Ruben Rump, bestuurslid van de sectie Educatieve Auteurs. Daarnaast is hij docent en hij verzorgt lessen rondom fotografie, film en animatie. In zijn lessen maakt Ruben vaak gebruik van de technieken rondom storytelling.
 
Datum: n.n.b.
Locatie: online, via Zoom
Kosten: € 7,50 voor leden van de Auteursbond, € 25,- voor niet-leden
 
Houd de agenda op auteursbond.nl in de gaten!


Ga hier terug naar de homepage.