Activiteiten Educatieve Auteurs

De komende tijd zijn er interessante conferenties, studiedagen en workshops. Ook de Auteursbond biedt diverse activiteiten aan. We lichten er een aantal uit:

Online kennismaking Educatieve Auteurs

Wil je als nieuw lid van de sectie Educatieve Auteurs van de Auteursbond het bestuur en de andere nieuwe leden graag ontmoeten? Doe dan mee aan onze online ‘Kennismaking met Educatieve Auteurs’! Op woensdag 18 januari 2023 organiseert de sectie Educatieve Auteurs voor nieuwe leden een online kennismaking met andere educatieve auteurs. Ontmoet bestuursleden en collega-auteurs en wissel ideeën en vragen uit. Heel relaxt, gewoon achter je beeldscherm, thuis of vanaf je (flex)werkplek. We ontmoeten elkaar via Zoom.

We starten om 15.30 uur en eindigen om 17.00 uur. Wil je meedoen? Houd deze dag en tijd dan vrij in je agenda. Via een nieuwsbericht kun je je t.z.t aanmelden voor deze bijeenkomst of houd de agenda op auteursbond.nl in de gaten!

 

Dag van de Educatieve Auteur 2023

 

Op woensdag 19 april is het zover! De sectie Educatieve Auteurs organiseert de landelijke Dag van de Educatieve Auteur. Dit keer organiseren we deze afwisselende dag op een locatie in het centrum van Utrecht. Met een lezing, workshops en meer zorgen we voor een dag met interessante ontmoetingen vol inspiratie en inzichten. De Dag van de Educatieve Auteur biedt jou de gelegenheid te netwerken, te leren, te inspireren en kennis en ervaring uit te wisselen met vakgenoten.

 

Ga hier terug naar de homepage.

 

Wat zoek je?