08 Oct 2019

 

schrijvershub

 

Door Marit van der Veer

 

Flexplek-tip!

Werk jij altijd het liefst in alle rust en stilte thuis op je zolderkamer? Heerlijk! Maar soms mis je misschien de reuring van een kantoor. Of ben je op zoek naar inspiratie. Of vind je het leuk om even te netwerken met een kop goede koffie. Een dagje flexwerken kan dan een uitkomst zijn. Daarom vind je in elke editie van EduSchrift een tip voor een leuke en inspirerende flexibele werkplek.
 
Lebkov & Sons, Rotterdam
Lebkov & Sons is gevestigd in het Groothandelsgebouw, een monumentaal pand direct naast het vernieuwde station Rotterdam Centraal. Een fijne plek, weg van de stationsdrukte, maar wel zó dichtbij dat je tussen je afspraken door, of terwijl je wacht op je aansluitende trein, lekker relaxed een kop (goede!) koffie kunt drinken en je laptop open kunt doen om even te werken.
 
Hoewel Lebkov drukt bezocht wordt, kun je je fijn terugtrekken in een van de zitjes achterin de zaak. Er is gratis goede WiFi, en er zitten veel mensen te werken, te studeren of te overleggen. Voorin de zaak is het drukker, maar achterin is het rustig genoeg om te werken.
 
De inrichting is hip en smaakvol, het publiek divers en de verse sapjes heerlijk. Er wordt fijne muziek gedraaid, maar niet te aanwezig. De medewerkers zijn vriendelijk en je bent mét laptop (of ander scherm) meer dan welkom. De menukaart bevat een ruime keuze uit lekkere, vers belegde broodjes, soepen en salades en huisgemaakte zoetigheden (ook koeken, dus je hoeft niet gelijk een groot stuk taart te nemen). Zoals Lebkov het zelf zegt: Good food, homemade, home baked & finished. Ook handig: de zaak is al vroeg open, dus je kunt er ook ontbijten!
 
Lebkov & Sons heeft vijf vestigingen: Amsterdam Bijlmer Arena, Amsterdam Zuidas, Den Haag, Leiden en Rotterdam. Alle vestigingen liggen direct bij een station. Dit artikel is gebaseerd op ervaringen in de vestiging Rotterdam.
 
Lebkov & Sons
Stationsplein 50, Rotterdam
www.lebkov.nl 
 
Ken jij ook een leuke flexplek? Laat het ons weten!