30 Jul 2019

 

schrijvershub

Flexplek-tip!

 

Door Saskia Klomps

 

 

Werk jij altijd het liefst in alle rust en stilte thuis op je zolderkamer? Heerlijk! Maar soms mis je misschien de reuring van een kantoor. Of ben je op zoek naar inspiratie. Of vind je het leuk om even te netwerken met een kop goede koffie. Een dagje flexwerken kan dan een uitkomst zijn. Daarom vind je in elke editie van EduSchrift een tip voor een leuke en inspirerende flexibele werkplek.

ZwartWit Koffie in Eindhoven
De afwisseling tussen thuiswerken en buitenshuis werken vind ik prettig. Na een paar dagen achter elkaar thuiswerken, voel ik onrust en wil ik weer onder de mensen te zijn. Ik reis voor mijn werk heel Nederland door. Vaak naar de Randstad, maar soms ook naar het zuiden, naar de lichtstad Eindhoven. Hier ontdekte ik ZwartWit Koffie.

Er zijn veel leuke cafés in het centrum van Eindhoven, maar het is er vaak druk of niet praktisch om geconcentreerd te werken. Bij ZwartWit Koffie is dat anders. In deze hip ingerichte koffiebar heerst een heel relaxte sfeer, het voelt er 'gezellig druk'. Het personeel is vriendelijk en duidelijk ingesteld op flexwerkers. Ook fijn: Genoeg stopcontacten en snelle wifi 😊

Het idee van de eigenaren om een koffiebar te openen is ontstaan in Melbourne. De relaxte 'Aussi' sfeer wilden ze graag terug laten komen bij ZwartWit en dat is ze absoluut gelukt. The place to be voor echt lekkere koffie, en... voor goed eten: het ontbijt is de gehele dag te bestellen, maar ze serveren ook lunch (bijzondere, luxe broodjes!) en heerlijke taart. In een blog las ik dat alleen 'locals' bekend zijn met deze zaak, maar inmiddels is daar, zeker na alle goede reviews, verandering in gekomen.

ZwartWit Koffie is elke doordeweekse dag open om 8.00 uur en is goed bereikbaar per auto en OV. De bar ligt op loopafstand van het station, dichtbij restaurants, een supermarkt en het centrum is om de hoek. Hier kom ik beslist nog eens terug!

ZwartWit Koffie
Victoriapark 7, Eindhoven
zwartwitkoffie.nl  

Ken jij ook een leuke flexplek? Laat het ons weten!